Rien Prins advies bv

Over Rien Prins

 

Prins_Rien_3101 kleur

Mijn opdrachtgevers en collega’s bij projecten noemen mij gedreven, creatief en besluitvaardig.  Ik houd van duidelijke en directe communicatie en geef gevraagd en ongevraagd mijn mening op het moment dat de situatie hierom vraagt. Ik sta open voor nieuwe ontwikkelingen en deel mijn ervaringen graag met anderen.

Ik loop snel warm voor nieuwe projecten en voer deze dan ook met veel plezier uit. Door mijn enthousiasme en inspirerende, open houding maak ik gemakkelijk contact met mijn relaties, opdrachtgevers en collega’s.

Mijn jarenlange ervaring op het gebied van kostenmanagement, projectplanning en projectmanagement heb ik opgedaan bij diverse werkgevers alvorens ik in 2013 mijn eigen onderneming heb opgericht.  De eerste jaren van mijn carriere werkte ik bij een grote opdrachtgever waar ik begonnen ben als bouwkundig tekenaar en later als bestekschrijver, kostenadviseur en projectplanner. In de laatste 10 jaren heb ik bij dat bedrijf op een Engelstalige afdeling gewerkt en veel internationale projecten gedaan.  Na 1999 heb ik bij (kleine en grote) adviesbureaus gewerkt en is mijn specialisatie op het kostengebied verder ontwikkeld. Tussendoor heb ik een jaar bij een aannemingsbedrijf gewerkt waar ik als kostenadviseur op de afdeling vastgoedontwikkeling heb gewerkt.

Naast de projecten die ik vanaf 2013 uitvoer als zelfstandig ondernemer ben ik verbonden aan een groot internationaal georienteerd ingenieursbureau waarvoor ik kostenadviezen uitbreng en kostenmanagement taken verricht bij zowel kleine als grote projecten.

U kunt een kleine greep uit de projecten waaraan ik heb meegewerkt hier vinden.